perjantai 5. syyskuuta 2014

Tilannekatsausta ja käyttöliittymäsuunnittelua

Palaveri loppukäyttäjän kanssa torstaina.
Perehdyimme mm. (uus)yritysneuvonnan
kokonaisprosessiin.
Tällä hetkellä projektiorganisaatiota vielä hiotaan puolin ja toisin, mutta sillä välin projektia on jo alettu viemään eteenpäin. Projektin blogi ja Twitter-tili on perustettu, yhteinen dokumenttienjako otettu käyttöön (TeamDrive) ja projektin työlistaa palasteltu. Ja merkittävänä asiana, myös toiminnanohjausjärjestelmän käyttöliittymää ja käytettävyyttä on lähdetty suunnittelemaan. Tässä työssä avainroolissa ovat sekä järjestelmän tulevat loppukäyttäjät että kehitystiimissä toimiva Niko (Nikon esittelemme kenties myöhemmin tarkemmin tässä blogissa). Tuleville loppukäyttäjille on lähetetty sähköinen kysely, jonka avulla he pääsevät jo tässä vaiheessa vaikuttamaan projektin lopputulokseen. Lisäksi tällä viikolla tavattiin kasvokkain järjestelmän tuleva loppukäyttäjä, joka kertoi päivittäisestä työstään yritysneuvojana; mistä toimista hänen työpäivänsä muodostuu, millainen prosessi (uus)yritysneuvonta kokonaisuutena on ja mitä hän toivoo ja odottaa tulevalta järjestelmältä -- mikä hänen päivittäisessä työkalussaan on tärkeintä.

Käyttäjän workflown hahmottelua heti
perjantaiaamun ratoksi.
Ja iltapäivästä jo hieman käyttöliittymä-
rautalankoja ruudulle.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mikä on Nestor-projekti

Projektissa kehitetään nykyaikainen websovellus Suomen Uusyritys-keskuksille. Sovelluksen avulla uusyrityskeskusten yritysneuvojat hoitavat päivittäisiä työtehtäviään uusien yrityshankkeiden parissa.

Blogista

Blogin tarkoituksena on pitää projektin sidosryhmät ajantasalla projektin etenemisestä ja toteuttaa projektin tilanneraportointia uudella tavalla. Blogi tarjoaa samalla myös julkisen kurkistusluukun mielenkiintoiseen ohjelmistoprojektiin! Blogia ylläpitää sovelluksen toimittajan kehitystiimi.

Reponsive

Reponsive
Designed ByBlogger Templates