maanantai 15. syyskuuta 2014

Kohti työlistan tarkentamista

Vielä on kahvitauko tiimin loosissa rauhallinen...
Projektin rattaat alkavat pikkuhiljaa pyöriä ja tällä viikolla otetaan näillä näkymin tärkeitä askelia mm. projektin työlistan myllytyksessä ja sitä kautta vauhtiin pääsemisessä.

Parilla edellisviikolla tutustuimme tuleviin loppukäyttäjiin mm. haastattelun ja sähköisen kyselyn avulla. Kyselyyn vastasi 38 käyttäjää. Kyselyn ja haastattelun myötä projektin työlistalle kirjattiin muistiin yhteensä 27 uutta käyttäjätarinaa, esimerkkinä
Yritysneuvojana haluan, että asiakas voi täyttää perustietonsa suoraan järjestelmään ennen ensimmäistä käyntiä, jotta minun ei tarvitse itse kirjoittaa niitä järjestelmään ja se myös säästää aikaa tapaamisen yhteydessä.
Myös erilaiset integraatiot muiden järjestelmien välillä ovat laajasti toivottuja. Huomenna tiistaina työlistaan paneudutaan tarkemmin ja lähdetään tarkentamaan ja priorisoimaan sitä.

Avukseen projektin kehitystiimi tulee saamaan Tuhansien Järvien UYK:n Hanna Ojanperän (etunimi.sukunimi@jykes.fi), joka mm. vastaa tiimin kysymyksiin ja katselmoi tuotoksia loppukäyttäjän näkökulmasta.

Hannallekin voi lähettää kehitysnäkemyksiä ja projektin tavoittaa myös projektille perustetun gmailin kautta tai Twitterin kautta. Perustimme kehitystiimin työtilaan näytön, josta näemme koko ajan em. kanavien uudet viestit. Esittelemme tiimin työtilaa tarkemmin myöhemmin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mikä on Nestor-projekti

Projektissa kehitetään nykyaikainen websovellus Suomen Uusyritys-keskuksille. Sovelluksen avulla uusyrityskeskusten yritysneuvojat hoitavat päivittäisiä työtehtäviään uusien yrityshankkeiden parissa.

Blogista

Blogin tarkoituksena on pitää projektin sidosryhmät ajantasalla projektin etenemisestä ja toteuttaa projektin tilanneraportointia uudella tavalla. Blogi tarjoaa samalla myös julkisen kurkistusluukun mielenkiintoiseen ohjelmistoprojektiin! Blogia ylläpitää sovelluksen toimittajan kehitystiimi.

Reponsive

Reponsive
Designed ByBlogger Templates